sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Ruuhkavuodet pahimmillaan

Mikähän siinäkin on, että pikkulapsiperheessä näitä kiireitä riittää!?! :) Blogi on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa ja sama linja jatkuu vielä ainakin muutaman viikon ajan. Muutto- ja siskon yo-juhlien järjestelykiireet vie tällä hetkellä kaiken ajan, mutta onneksi jo pian helpottaa - ainakin jossain määrin. Muuttolaatikoiden purkamisessa voikin sitten vierähtää hetki, jos toinenkin! :) Paljon olisi blogiin juttuja kirjoitettavana, mutta nyt ne joutuvat odottelemaan vielä jonkun aikaa parempaa hetkeä! 

OIKEIN IHANAA TOUKOKUUN LOPPUA JA ONNEA KAIKILLE VALMISTUVILLE JA YLIOPPILAILLE! :)

tiistai 10. toukokuuta 2011

Äitienpäiväkortti

Vielä jäi yksi äitienpäiväkortti postattavaksi ja nyt sen voi jo tehdä turvallisesti salaisuutta paljastamatta. Eli omalle äidilleni (ja blogini ahkeralle vierailijalle ;) ) meni tällainen kortti. 

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

P*skarteluhaaste # 89 - Läpinäkyvää


P*skiksen uusimmassa haasteessa piti käyttää jotain läpinäkyvää. Ensin löi pää aivan tyhjää, mutta löytyihän sitä sitten jotain läpinäkyvääkin varastoista! Eli tässä kortissa tuo vaaleankeltainen nauha on läpinäkyvää sekä myös Mummulle-tarra, jonka liimasin luonnonvalkoiselle paperille.

tiistai 3. toukokuuta 2011

P*skarteluhaaste # 88 - resepti

Pitkästä aikaa jälleen blogin parissa! :) Tällä hetkellä elämässäni on niin hektinen vaihe, että vaikka saisinkin jotain puuhasteluja aikaiseksi, niin sitten ei enää jaksa istua koneella niitä päivittelemässä tänne. Mutta luvassa on helpotusta (ainakin tavallaan), kun pääsemme kuukauden päästä muuttamaan uuteen ihanaan kotiimme! :) Eli tulevaisuudessa blogissani tulee varmasti olemaan myös sisustusjuttuja!


Mutta nyt sitten asiaan! Äitienpäiväkortteja tehdessäni tein yhden kortin P*skikseen. Kortissa piti käyttää tällä kertaa kolmea paperia, yhtä nauhaa ja kolmea kukkaa. Loppujen lopuksi noudatin ohjetta "orjallisesti" lisäten vain Äidille-tekstin. :) Paperit ovat the Mariposa stack -lehtiöstä. Kukat ja nauha ovat kierrätettyjä (kukat kirpparilta ja nauha paidan ripustusnauha :)).