sunnuntai 5. syyskuuta 2010

TunnustusSain Piipadoon Piialta tällaisen tunnustuksen! Kiitän ja kumarran! Täytyy sanoa, että Piialla on ollut suuri vaikutus käsityö- ja blogi-innostukseeni, joten suurkiitokset myös siitä!! :)

Tunnustuksen mukana tuli seuraavat ohjeet:

1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you
2. List 3 things you love
3. Show a picture you love and explain why


Sääntöjä "uhmaten" annan tunnustuksen eteenpäin vain kahdelle minua inspiroineelle blogille, jotka ovat (Piipadoon lisäksi ;) ):

Onnelin pikku keittiö (leipomishurahtamiseni alkutaipaleella sain paljon tietoa Onnelilta ja muutenkin meillä on paljon yhteisiä asioita ja mielenkiinnonkohteita :) )

Somasti (ihana, soma blogi, jota pitää ihana, soma Mari ;) ) 

Kolme asiaa, joita rakastan:

1. Perheeni (mies ja kaksi poikaa + koiravanhus) on minulle kaikki kaikessa!<3
2. Se tunne, kun tietää, että ihan kohta keskeneräinen tekele valmistuu! Kun ei millään malttaisi lopettaa tekemistä kesken, ennen kuin on valmista! :)
3. Vuodenajat ja uuden vuodenajan odottaminen. Joka vuosi kesän jälkeen odottaa syksyä (kynttilöitä, hämärää, villasukkia (oppisinpa itsekin tekemään ;) ). Syksyn edetessä odotellaan joulua ja ensilunta. Talven pimeimpinä aikoina odotellaan keväthankia. Keväällä lumensulamista ja hiirenkorvia, helteitä ja auringonpaistetta. Haaveilu ylipäätään on aika ihanaa!

Tämä kuvakin, jonka tähän valitsin liittyy - itse asiassa kaikkiin ylläoleviin kohtiin. :) Tänne nousee toivottavasti kivuttomasti perheemme haaveiden kohde - oma koti! Rakentaminen on vasta alkumetreillään, mutta jo nyt odotamme kovasti sen valmistumista.


1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Kiitos ihan hirveästi! Taas tuli uutta intoa bloggaamiseen! Ihania syyspäiviä!