keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Sitruunainen hedelmäkiisseli


Tästä tuli hieman erilainen kiisseli sitruunan ansiosta - hapokas, mutta kuitenkin samalla makea. Nam!

2 dl sitruunan mehua (n. 4 sitruunaa)
3 dl vettä
1 rkl perunajauhoja
2 rkl sokeria
1 omena
300 g mandariinilohkoja mehussa (mehuineen)
425/270 g keltaisia papaijapaloja valutettuna
425 g mangosiivuja valutettuna

Kuori ja pilko omena. Valuta sokeriliemessä olevat hedelmät ja pilko sopiviksi suupaloiksi. Mittaa kattilaan nesteet, sokeri ja perunajauhot. Sekoita koko ajan ja kuumenna kiehuvaksi. Ota kattila liedeltä, kun seos on saostunut. Lisää sekaan hedelmät sekä mandariinien mehu. Sekoita sekaisin ja anna jäähtyä.

3 kommenttia:

Krike kirjoitti...

Jes! Vihdoin resepti :))

Tingelstiina kirjoitti...

:D Ihmeellinen "rimakauhu" tuli bloggailuun, kun tauko venyi niin pitkäksi, joten piti aloittaa tällaisilla helpohkoilla jutuilla. Mutta tulossa on vielä ainakin täytekakkuja ja voileipäkakkuja, kunhan ehdin rustailla tekstit koneen ääressä. Kiva, että olet "pysynyt linjoilla" tauosta huolimatta. :) Huomasithan muuten vastaukseni kysymykseesi?

Krike kirjoitti...

Jep, huomasin vastauksesi. :)