sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Haaste - alle 200 lukijaa

Somasti-blogin Mari muisti minua haasteella, jonka voi saada sellainen blogi, jolla on alle 200 lukijaa. Kiitos Mari huomionosoituksesta! :) 

Itse lähetän haasteen eteenpäin Piialle ja Paulalle piipadoo-blogiin. Heidän bloginsa vilisee ihania ideoita ja mainioita toteutuksia - ja vielä toistaiseksi kuuluu tuohon alle 200 lukijan kategoriaan, mutta tuskin enää kovin kauaa! :)

3 kommenttia:

piipadoo kirjoitti...

Heippa, kiitos muistamisesta. Sinunkin blogillasi tosiaan jo kaksi vuotta täynnä! Onnittelut! Olet valtavan taitava leipuri ja vaikka omien leipomusteni taso välillä itkettää, niin sinun kakkujasi on kiva käydä kurkkimassa. Tilaatko muuten tavikkeita netistä vai oletko löytänyt läheltä kakkukauppaa?

-Paula

Tingelstiina kirjoitti...

Kiitos Paula onnitteluista ja kommentistasi! Minä olen tilannut leivontatarvikkeet lähinnä netin kautta kotimaisista ja brittiläisistä verkkokaupoista. Kerran olen päässyt käymään ihan kivijalkakaupassakin! :) Mutta kieltämättä useammin kuin kerran olen harmitellut leivontatarvikekaupan puuttumista lähistöltä. Vielä joku aika sitten Tiimarista sai joitain leivontatarvikkeita, mutta valitettavasti ei enää.

piipadoo kirjoitti...

Näinhän se on. Minä hamstrasin myös Tiimarista jotain, kun poistivat leivontasarjoja. Kotikonnuilla käydessäni piipahdan usein Seinäjoella kakkukaupassa. Se taitaa kuulua Bake&Party-ketjuun.

-Paula