sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Itsetehdyt kalenterit


Näin Ystävänpäivän kunniaksi bloggaan kalentereista, jotka tein viime vuonna yhteistyössä kahden vanhemman poikani kanssa. He vastasivat kuvituksesta ja minä tein tietokoneella kalenterisivut, asettelut ja käsittelyt (mieheni avustuksella ;) ) sekä kasaamisen. Näitä tulikin urakoitua oikein kunnolla, sillä lahjoimme näillä joulun aikaan sekä sukulaisia että koulun ja eskarin opettajia.


Teimme sekä perinteisiä seinäkalenteriversioita että perhekalentereita. Meillä on ollut jo muutaman vuoden ajan käytössä perhekalenteri, enkä rehellisesti sanottuna enää pärjäisi ilman sellaista. Siihen on niin kätevä merkitä koko perheen menot, jolloin kokonaisuus pysyy hyvin hallussa. 

Tein itse oman perhekalenterin ensimmäisen kerran jo viime vuodelle, kun en löytänyt mieluista kaupanhyllyiltä. Silloin koristelin kalenterin askartelemalla. Materiaaleina käytin mm. kuviopapereita, tarroja ja Tigerista ostetun puuhakirjan kuvituksia. Alla kuvat kalenterin sivuista. Tähän loppuun vielä kuva ihanista tulppaaneista ja keskimmäisen lapseni tekemästä Hurjasta Ystävänpäiväkortista! Hauskaa Ystävänpäivää!


Ei kommentteja: