sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Ruuhkavuodet pahimmillaan

Mikähän siinäkin on, että pikkulapsiperheessä näitä kiireitä riittää!?! :) Blogi on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa ja sama linja jatkuu vielä ainakin muutaman viikon ajan. Muutto- ja siskon yo-juhlien järjestelykiireet vie tällä hetkellä kaiken ajan, mutta onneksi jo pian helpottaa - ainakin jossain määrin. Muuttolaatikoiden purkamisessa voikin sitten vierähtää hetki, jos toinenkin! :) Paljon olisi blogiin juttuja kirjoitettavana, mutta nyt ne joutuvat odottelemaan vielä jonkun aikaa parempaa hetkeä! 

OIKEIN IHANAA TOUKOKUUN LOPPUA JA ONNEA KAIKILLE VALMISTUVILLE JA YLIOPPILAILLE! :)

2 kommenttia:

Krike kirjoitti...

Heippa :)

Mietin, että mistä olet saanut tuon "Tingelitaivas tykkää" -palstan? Onko se joku gadget vai mikä ja miten sen saa? Haluaisin kanssa tuollaisen, mutten vaan millään keksi mistä sen saa...

Tingelstiina kirjoitti...

Hei Taikakaulin!
Palsta on tosiaan gadget (muistaakseni linkkiluettelo), jonka olen vain itse nimennyt. Pidän kovasti tuosta listastani ja sen kautta seurailen kyseisisä blogeja. Siihen on helppo lisätä niitä ja näkee nopeasti mihin on tullut päivityksiä. En jostain syystä ole oppinut seuraamaan blogeja "lue-toiminnon" kautta.