torstai 4. toukokuuta 2017

Vihersmoothie ja kuulumisia


Hei, täällä ollaan, vaikka blogihiljaisuus on jälleen venähtänyt mammuttimaiseksi tauoksi. Välillä olen miettinyt ihan tosissani blogin lopettamista, kun ei aika tunnu riittävän millään sen ylläpitämiseen. Mutta sen verran paljon täällä on jo tätä "tavaraa" ja itsekin tykkään aina välillä käydä esimerkiksi reseptejä selailemassa, että en henno lopettaakaan. 

On myös mielenkiintoista nähdä konkreettisesti miten omat taidot ovat kehittyneet tai mielenkiinnon kohteet muuttuneet. Kun olin vanhempien lasten kanssa kotona blogin aloittamisen aikoihin, mielenkiinnonkohteisiini kuuluivat täytekakkujen yms. leipominen, neulominen, virkkaaminen, ompelu ja askartelu. Nykyään aikani kuluu lasten ohella terveellisempien ruoka- ja herkkureseptien kokeilussa ja kunnon kohottamisessa. Kädentaitojen ja luovuuden toteuttamisen tarpeen täyttää hyvin pitkälti bujoilu ja "kalenterituunailu". Ehkäpä nämä uudet vivahteet puuhailuissani päätyvät näkymään vielä täälläkin. Tässäpä resepti tämän viikon aamupalaani. ;)

Vihersmoothie


reilu kourallinen baby pinaattia ja/tai lehtikaalia huuhdeltuna
1 varsisellerin varsi pestynä ja pilkottuna
1 päärynä pestynä ja lohkottuna pienempiin palasiin
puolikkaan sitruunan mehu
1-2 rkl liotettuja chia-siemeniä
½-1 avokado kuorittuna, kivi poistettuna
1-2 tl Puhdistamon Supervihreä jauhetta
1-2 rkl heraproteiinia (itse käytin Puhdistamon vaniljanmakuista, maustamaton kävisi myös)
loraus MCT-öljyä
n. 1-2 dl kylmää vettä (tai sokeroimatonta omena/päärynämehua)

Laita kaikki ainekset blenderiin ja surauta tasaiseksi smoothieksi. Maista ja tarkista koostumus ja lisää tarvittaessa oman maun mukaan haluamiasi ainesosia.

Ei kommentteja: