Tämän Elvis-kakun lisäksi 18-vuotisjuhlissa oli toisena kakkuna tämä boysenmarjatäytteinen versio.
Kakkupohja: viiden munan vaalea sokerikakkupohja.
Kostutus: noin 2 dl Spritea.
Täyte: Boysenmarja-tuorejuustotäyte
2½ dl Valio kevyt vispiä
1 rkl vanillakreemijauhetta
200 g Viola maustamatonta tuorejuustoa
n. 300 g boysenmarjahilloa
Vaahdota vispikerma ja vanillakreemijauhe. Lisää sekaan tuorejuusto ja hillo ja sekoita hyvin. Levitä kostutetulle kakkupohjalle.
Koristelu: Kuorrutin kakun sokerikreemillä, vaikka kakkuun ei marsipaani- tai sokerimassakantta tullutkaan. Kakun pintaan levitin kermavaahtoa. Koristeet on tehty sokerimassan ja marsipaanin sekoituksesta.
Pursotukset: Flora vispiä ja vanillakreemijauhetta (1 rkl jauhetta yhtä vispikermapurkkia kohden). Reunoille pursotin vuoron perään koripunostyllalla ja lehtityllalla. Pinnan reunapursotukset on tehty tähtityllalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti