lauantai 10. syyskuuta 2011

Makuuhuonesisustusta

Olen lupaillut blogipäivityksiä uudesta kodistamme ja sisustusjutuista, joten nyt sitten lupausta täyttämään! :)

Makuuhuoneemme on vielä vähän vaiheessa, mutta tässä kuvia tämän hetken tilanteesta.


Pussilakana on löytö Prisman alelaarista. Kattovalaisin on Ikean PS Maskros. Alla olevassa kuvassa näkyy valaisimesta heijastuvat varjot. <3


Sänky ja yöpöydät olemme suunnitelleet itse ja toteutus on äitini käsialaa jo melkein kymmenen vuoden takaa. Vasta nykyisessä makuuhuoneessamme kalusteet pääsevät kunnolla oikeuksiinsa värillisen päätyseinän ansiosta.


Huoneen nurkkaan kotiutui lasten keinutuoli, joka on kovassa käytössä vähän kärsinyt. Keinu on jo kertaalleen tuunattu, sillä alunperin se on ollut minun keinuni (punainen), jonka olen saanut 1-vuotiaana. 

Ikkunaseinältä ei nyt ole vielä kuvaa, kun meiltä puuttuu vielä verhot (ja verhokiskot...). Hankintalistalla on myös uusi päiväpeitto ja tyynyjä, Ikean Bjursta-penkki, tauluhylly(jä) ja tauluja sekä mattoja (yksi on jo valmiina - siitä lisää myöhemmin).

6 kommenttia:

Mari - Somasti kirjoitti...

Ooo, hyvältä näyttää!! Tuosta on hyvä jatkaa. Innolla odotan kuvia keittiöstä, kylpyhuoneista yms.. :)) Joka kuvassa maalattu seinä näyttää vähän eriväriseltä.. Mikä seinän oikea sävy on? Enemmän harmaa vai ruskee? Mukavia syysiltoja teidän kotiin! :)

Tingelstiina kirjoitti...

Kiitos Mari! Lisää kuvia tulee varmasti, kunhan saan kuvattua (siivouksen jälkeen ;) )! Tuo sävyjen erilaisuus johtuu siitä, että valokuvaaminen ei ole vielä kovin taidokkaasti hanskassa, eikä vika ole ainakaan kamerassa! :) Seinä on maalattu Sadolinin Nepal syvä -värisävyllä ja arvioisin, että noista tuo alin kuva olisi ehkä lähimpänä todellisuutta. Toki seinän sävy näyttää aina hieman erilaiselta valaistuksesta riippuen.

Pyjama kirjoitti...

Tosi kivannäköiset nuo varjot, jotka heijastuvat valaisimesta! Keinusta tuli nostalginen olo; myös minä olen saanut punaisen keinutuolin ihan pienenä lapsena! Tosin sitä keinua ei meillä enää ole.

Tingelstiina kirjoitti...

Kiitos Pyjama kommentistasi! Minun keinussani oli sellainen pyöreä ankkatarra - olikohan sinulla ihan samanlainen? ;)

Jossukka kirjoitti...

Kaunista :) Meillä on myös tuo ikean lamppu mutta isompi koko. Tuntuu vaan että se taitaa olla vähän turhan iso, pitäisi olla isompi huonekorkeus että se näyttäisi meillä hyvältä. Mutta minun oli pakko saada se :D

Tingelstiina kirjoitti...

Kiitos Jossukka! Itse asiassa tuo on se isompi koko. Meillä makkarissa huonekorkeus on 3 metriä, joten tuo isompi koko on just passeli. Meillä on sitten se pienempi koko ruokailutilassa pöydän yläpuolella. :)