keskiviikko 28. joulukuuta 2011

JoululomaVarsinaiset joulun pyhät ovat takana päin, mutta onneksi jäljellä on vielä loppiaiseen saakka lomailua. Blogissani on toivottavasti hieman aktiivisempi kausi edessä, sillä tavoitteenani on saada päivitykset ns. ajan tasalle (pitää ilmeisesti luvata näin julkisesti, että olisi hieman "suorituspaineita"). 

Lomailu sinänsä on ollut ihanaa ja olenkin saanut tehtyä paljon kivoja juttuja, joihin ei aiemmin ole ollut aikaa. Olen mm. aloittanut lukemaan joululahjaksi saamaani kirjaa (lukemisharrastus on ollut viime vuosina olematonta), ommellut itselleni mekon (josta myöhemmin lisää), siivonnut ompelupöytäni (vielä olisi laatikot ja kaapit työn alla) ja aloittanut elämäni toiset villasukat (toivottavasti ne valmistuvat tämän talven aikana ;)).

Oheisen jouluaattoaamun riisipuuro-luumu-rusinakiisseli -kattauskuvan myötä haluan toivottaa kaikille mukavaa, rentouttavaa ja herkkurikasta loppuvuotta. Itse taidan suunnata huomenna ostamaan alesuklaata, kun ei selvästikään kiintiö tullut täyteen joulun aikana. :)

Ei kommentteja: