torstai 8. joulukuuta 2011

Ruokailutilan uusi ilme

Testailin kamerani musta-valko-ominaisuutta ;).

Kodin sisustusrintamalla tämän syksyn suurin saavutuksemme on ollut verhokiskojen hankkiminen ja asentaminen sekä verhojen saaminen ikkunoihin (vaikkakin vielä muutamat verhot odottavat ompelijaansa...). Näistä verhoista pidän erityisen paljon, koska a) ne ovat musta-valkoiset, b) ne ovat Marimekkoa ja c) ne olivat meille lähes ilmaiset :D. Mummuni oli joskus ostanut tätä kangasta, joka on siis sellaista ohutta puuvillakangasta (lakanakangasta) ja joka oli kakkoslaatuista, sillä siinä oli alla olevan kuvan mukaisesti tasaisin välein valkoista katkoviivajälkeä.


Kankaasta sain kolme paneeliverhopituutta ja neljännestä pituudesta (jossa oli vielä joitain muita valkoisia jälkiä) sain ommeltua kaksi pöytäliinaa. Verhojen pitkät sivut taitoin kaksipuolisen silitettävän teipin avulla (Hemtexistä) ja päädyt ompelin. Pöytäliinoihin ompelin tueksi valkoisesta panamapuuvillasta toisen puolen.


Itsenäisyyspäivän kunniaksi pöydälle päätyivät myös valkoinen amaryllis ja sini-valkoinen kynttilä. Kuvaushetkellä aurinkokin pilkahti ikkunasta. :) Muuten itsenäisyyspäivän juhlinta jäi aika vaisuksi, sillä osa päivästä meni lapsen kanssa päivystyksessä antibioottikuuria hakiessa...


Myöhemmin illalla sytytimme ulos ulkotulet Clas Ohlsonilta löytämiini ulkotulitelineisiin ja iltapalalla herkuttelimme edellispäivänä leivotuilla pikkuleivillä, joiden ohjeen löydät täältä.

2 kommenttia:

piipadoo kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä, täytyy tulla pian tarkastamaan paikan päälle! ;)

-Piia

Tingelstiina kirjoitti...

Kiitos Piia! Viimeistään joulun välipäivien aikaan, eikös juu? ;)