sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Talvi ulos ja kevättä tilalle

Tällä viikolla on ollut jo niin ihanan aurinkoisia ja keväisiä päiviä, että minä innostuin purkamaan kotoa talviset jutut pois. Ruokailutilan ikkunasta otin lumihiutaleet pois ja eteisaulan lipaston päällä "Muumilaakson luminen metsämaisema" vaihtui keväisempään ilmeeseen.  


Ihanaa, kun kevät on täällä!Lauantai-illan ohjelmassa meillä oli virpomisvitsojen askartelua ja totesin, että on lasten kasvamisessa (liian nopeaan) yksi hyvä puoli: äidin ei tarvinnut askarrella käytännössä yksin lasten virpomisvitsoja, vaan tänä vuonna lapset osasivat jo tehdä itse suurimman osan koristeluista. Äitiä tarvittiin enää assistentin roolissa. :)Yllä olevassa kuvassa näkyy hyvin hauska koriste, jonka keksin. Löysin laatikosta valmiita paperisuikaleita, jotka taitoin kahtia ja kiharsin saksen reunaa vasten. Esikoinen sitten kiinnitti kiehkurat nitojalla oksiin. Minulle tulee kiehkuroista mieleen perhoset. 


Ruokapöydällä minulla on maljakossa oksia, joihin toivottavasti puhkeaa pian jotain. Kasvatuspuuhista tulikin mieleen, että ensi viikolle jäi vielä ohran kylvö ja ehkäpä kukillekin pitäisi vaihtaa mullat piakkoin. Ja voisihan sitä leipoakin jotain kivaa pääsiäiselle! Missähän välissä sitä ehtisi nämä kaikki suunnitelmat toteuttaa?! ;) 

Mukavaa alkavaa pääsiäisviikkoa! :)

Ei kommentteja: