tiistai 11. tammikuuta 2011

Tingelitaivas juhlii ja arpoo!


Uusi vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja blogitaukokin venyi suunniteltua pitemmäksi. Nyt on kuitenkin aika juhlistaa Tingelitaivaan ensimmäistä syntymäpäivää ja 10000 vierailun rajan ylittymistä käynnistämällä ihka ensimmäinen arvonta! :)


Arpajaispalkintopaketista löytyy Novitan Bambu-langasta virkattu tiskirätti, suklaasydämiä, perhoskortti, kangaskukka (tehty Cloverin Shamrock Yo-yo makerilla), pörrökukka sekä paperinarukukka, jotka molemmat on tehty Novitan Pitsikukka-kehikolla. Pörrökukan ja kangaskukan takana on hakaneula, joten niitä voi käyttää esimerkiksi koristeina vaatteissa, laukuissa, asusteissa jne.

Arvontaan voit osallistua tammikuun ajan eli arvonta päättyy 31.1.2011 klo 23.59. Arvonta suoritetaan muutaman päivän sisällä arvonnan päättymisestä. 

Arvontaan pääset mukaan kommentoimalla tätä postausta. Olisi myös kiva tietää jotain lukijoistani. Esimerkiksi oletko blogissani ensimmäistä kertaa vai oletko vieraillut ennenkin? Entä onko joku postaukseni jäänyt erityisesti mieleesi?

Mikäli sinulla ei ole omaa blogia, jätä kommenttiisi sähköpostiosoite yhteystiedoksi (näin varmistat, että voiton sattuessa kohdalle saat varmasti palkintosi perille)!

11 kommenttia:

Mira kirjoitti...

Moi! Oon sun pikkusisko ja oon käyny täällä päivittäin :) Ja Elvis-postaukset on jäänyt mun mieleen :)

PS. Päätä ite osallistunko arvontaan kun olen sun sisko :P

Krike kirjoitti...

Heippa! Olen ekaa kertaa sun blogissa, oikein kivan näköinen blogi!

Hauskaa uutta vuotta 2011!

Onneli kirjoitti...

Todella monta kertaa oon sun blogissasi vieraillut ja tulen jatkossakin vierailemaan!! Onnea yksivuotiaalle ihastuttavalle blogille! Kaikkea mielenkiintoista ja upeaa oot saanut aikaiseksi. Yksi erityisesti mieleen jäänyt on auringonkukkakakku. Ihanat lastenvaatteet ja kekseliäät kortit ovat myös suosikkejani. Odotan aina innolla postauksiasi :)
Halauksia lähettelee ystäväsi Onneli!

Anonyymi kirjoitti...

Heipsan!

Huovutetut sydämet ovat aivan hellyyttäviä, kortit ja herkut nam nam....myös lasten vaatteet ja "tuunaukset" vanhoille vaatteille ovat kekseliäitä!

Viikoittain pitää käydä kurkkailemassa mitä kivaa olet taas keksinyt tehdä.

Taidan jäädä arvonnasta pois, kun ollaan niinkuin sukua ;)

Outi kirjoitti...

Heippa ja onnea! Mullakin on pian blogisynttärit ja myös minä olen arvontavoittoa kasaillut... :) Käyn kaikki postauksesi kyllä lukemassa ennemmin tai myöhemmin. En osaa mitään tiettyä postausta nyt mainita, mutta ehkä kakkupostaukset ylipäätään on ollut kivoimpia mulle!

Tingelstiina kirjoitti...

Hei vaan kaikille! Ja kiitos ihanista kommenteistanne! Minä voisin tehdä sellaisen linjavedon, että en rajaa ketään arvonnan ulkopuolelle - paitsi itseni ;). Tämä siitä syystä, että varmasti monet lukijoistani ovat luonnollisesti minulle sukua tai muuten tuttuja. Tässä arvonnassa mennään nyt tällaisellä reilulla pelillä, hyvällä hengellä ja luottamuksella. Kaikilla on siis yhtäläinen mahdollisuus voittaa! Arvonnan suoritan perinteisellä tavalla, niin että tulostan kommentit ja leikkaan jokaisen omaksi arvakseen ja onnetar saa nostaa yhden arvan pussista. Eli arpaonnea ihan kaikille! :)

maiju kirjoitti...

Onnea tästä lukemasta. Itse jouduin miettimään myös silloin mun miljoonan lukijani arvontojen kanssa, että apua... niin monet on vuosien myötä tulleet minulle ystäviksi, että mitä jos arpa osuu johonkin ystävääni...Niin kukaan ei usko, että se ollut arpa... Päätin, että kaikki saavat olla mukana oli se sitten ystävä tai sukulainen... Kaikki olivat tasapuolisesti mukana, mutta onneksi ei yksikään arpa osunut sitten ihan lähipiiriin...niin ei tullut mitääm puheita... Mutta jos olisi osunut, niin sitten se vaan olisi osunut ;)

Sitten ei muuta kuin vaan toivotan paljon kävijöitä lisää sivullesi ;)

Erja kirjoitti...

Heips! Nyt tulin tuolta Maijun blogista, mutta olen käynyt kurkistamassa Pitsikukka-kehikolla tehtyä kukkaasi, kun olen itsekin niitä tehnyt...niin halusin nähdä muidenkin tekemiä. Onnea Yksivuotiaalle blogille! Oikein idearikasta kevättä!

piipadoo kirjoitti...

Säännöllinen blogi-vieras ilmoittautuu arvontaan! ;)

-Piia

kitinen kirjoitti...

Jostain monen mutkan kautta päädyin Onnelin blogin kommenteista tänne tällä kertaa :D Muutaman kerran olen aiemminkin täällä käynyt, ihan ensimmäisen kerran taisin löytää tieni tänne Kinuskikissan foorumin kautta. Mitään yksittäistä postausta ei mulla ole mieleen jäänyt, mutta reseptit olen käynyt kaikki katsomassa läpi ;)

Tatjaana kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa täälä käymässä. Onnittelut blogille yhdestä vuodestaan!