tiistai 3. toukokuuta 2011

P*skarteluhaaste # 88 - resepti

Pitkästä aikaa jälleen blogin parissa! :) Tällä hetkellä elämässäni on niin hektinen vaihe, että vaikka saisinkin jotain puuhasteluja aikaiseksi, niin sitten ei enää jaksa istua koneella niitä päivittelemässä tänne. Mutta luvassa on helpotusta (ainakin tavallaan), kun pääsemme kuukauden päästä muuttamaan uuteen ihanaan kotiimme! :) Eli tulevaisuudessa blogissani tulee varmasti olemaan myös sisustusjuttuja!


Mutta nyt sitten asiaan! Äitienpäiväkortteja tehdessäni tein yhden kortin P*skikseen. Kortissa piti käyttää tällä kertaa kolmea paperia, yhtä nauhaa ja kolmea kukkaa. Loppujen lopuksi noudatin ohjetta "orjallisesti" lisäten vain Äidille-tekstin. :) Paperit ovat the Mariposa stack -lehtiöstä. Kukat ja nauha ovat kierrätettyjä (kukat kirpparilta ja nauha paidan ripustusnauha :)).

4 kommenttia:

Onneli kirjoitti...

Tosi kauniita uusia kortteja!! On varmaan hauskaa, kun on kaikkea sellaista (kuten nuo vaatteiden ripustusnauhat), jonka olisi aiemmin ehkä laittanut roskikseen, mutta nyt niitä voi hyödyntää askarteluun :) Kirppareiltakin taitaa löytyä vaikka mitä kivaasamaan tarkoitukseen. Tsemppiä loppumetreille ennen muuttoa ja myös muuttoon! Kivaa kun pääsette jo pian uuteen kotiin!

Tingelstiina kirjoitti...

Kiitos Onneli! Täytyy kyllä myöntää, että nykyään tulee katseltua ihan erilailla ympärilleen, että löytyisikö jotain sellaista, mitä voisi hyödyntää esim. askarteluissa tai tuunailuissa! :) Ajatukset pyörivät kyllä melkoisesti tulevan muuton ympärillä, mutta jospa sitä välillä ehtisin täälläkin pyörähtää päivittelemässä juttuja! :)

SannaS kirjoitti...

huiman ihana kortti!!! upeat kukat!! =)

Tingelstiina kirjoitti...

Kiitos SannaS! :) Aloittelin kukkailut näin silkkikukista, kun mulla ei ole vielä oikein sopivia materiaaleja/laitteita, joilla voisi tehdä omia kukkia (enkä kyllä tiedä, että onko kärsivällisyyttäkään näprätä kaikkea alusta asti itse ;)).