sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Mango-vaniljarahka

Rahkat ovat helppoja ja nopeita jälkiruokia ja välipaloja. Rahkareseptejä voi myös soveltaa loputtomiin kokeilemalla esimerkiksi erilaisia marjoja tai hedelmiä, valmiita soseita tai hilloja tai lisäämällä esimerkiksi tuorejuustoa sekaan.


1 prk (250 ml) Flora Vanillaa
(1-2 rkl vanillakreemijauhetta, jos haluat vaahdosta paksumpaa)
1 prk (250 g) maitorahkaa
2 dl mangososetta (esim. Valiolta löytyy 1 litran pakkaus) + halutessasi vähän pinnalle koristeeksi
sokeria tai vaniljasokeria oman maun mukaan.

Vatkaa vaniljakastike (ja mahdollinen vanillakreemijauhe) vaahdoksi. Sekoita vaahdon sekaan maitorahka ja mangosose. Halutessasi voit lisätä rahkaan sokeria tai vaniljasokeria ja koristella annoksen tilkalla mangososetta.

1 kommentti:

Mira kirjoitti...

On kyllä hyvännäköistä rahkaa :) Voisit joskus tehdä meillekin tuota kun tullaan käymään :)