Tässä toinen pikkuleipäresepti, joka on kulkenut suvussani jo pitkään. Tällä reseptillä kaneliässistä tulee rapeita ja rouskuvia herkkuja.
(n. 95 kpl)
125 g margariinia
3 ⅓ dl sokeria
3 kananmunaa
1 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
6-6½ dl vehnäjauhoja
Pinnalle:
kaneli-sokeriseosta
Sekoita margariini ja sokeri keskenään esimerkiksi sähkövatkaimella. Lisää kananmunat yksitellen rasva-sokeriseokseen. Sekoita kaneli ja leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseosta taikinaan pieninä määrinä, kunnes seos ei enää tartu sormiin.
Pyöritä taikinasta pieniä palloja, jotka muotoilet ensin tangoiksi. Pyöritä tankoja kaneli-sokeriseoksessa lautasella ja muotoile ässän muotoon leivinpaperin päälle. Paista uunin ylätasolla 200 asteessa n. 6-7 minuuttia.
Pyöritä taikinasta pieniä palloja, jotka muotoilet ensin tangoiksi. Pyöritä tankoja kaneli-sokeriseoksessa lautasella ja muotoile ässän muotoon leivinpaperin päälle. Paista uunin ylätasolla 200 asteessa n. 6-7 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti