keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Joulutorttuja



Joulun aikaan joulutortut ovat hyviä ja helppoja vierasvaroja tai makeannälän taltuttajia. :) Itse teen tortut "helpoimman" kautta eli kaupan valmiista torttutaikinalevyistä, Sunnuntain vaniljarahkavalmisteesta ja tuubissa olevasta luumumarmeladista. Näin voi sitten tehdä pakastetusta taikinasta juuri niin monta torttua kuin sillä hetkellä on tarve. Tortut kun ovat, ainakin minun mielestäni, parhaimmillaan tuoreina.

Leikkaa sulanut torttutaikinalevy kahtia. Tee neliöiden nurkkiin viillot ja käännä joka toinen "nurkkasiivu" tortun keskelle. Lisää tortun keskelle kahden lusikan avulla nokare vaniljarahkavalmistetta ja luumutuubista nokare marmeladia. Paista torttuja 225-asteisen uunin keskitasolla noin 12-15 minuuttia.

Ei kommentteja: