sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Mylläkkälöytöjä

Piipahdin eilen Fidan Mylläkkäpäivillä ja tällaisia asioita sieltä tarttui mukaan.



Kaksi pientä LP-levyä 1,-/kpl. Näistä kuulette myöhemmin lisää. ;)Metallisia solkia kaksi kappaletta (toinen livahti jo käyttöön ennen kuvaamista ;) ) viidellä sentillä.




Astiapyyhkeitä menneiltä vuosilta 2-4 euroa/kpl (näitä ehkä tuunailen/korjailen myöhemmin).


Pussillinen silkkikukkia ja -lehtiä lähinnä korttiaskarteluita silmällä pitäen (60 senttiä!!!) :).Vetoketjuja (0,50-0,75/kpl). Näistä yksi tummansininen tulee suoraan käyttöön, muut pääsevät vetoketjuvarastoon.

4 kommenttia:

Mari - Somasti kirjoitti...

Hei mulla on ollu pienenä just tollanen tyttö poika pyyhe/kalenteri :) Missähän lienee tällä hetkellä..

Tingelstiina kirjoitti...

Mari: Se on kyllä ihana - saas nähdä teenkö siitä jotain "uutta" vai pidänkö sen tuollaisena. :)Harmi kun ei ole ketään tosi läheistä, joka olisi syntynyt kyseisenä vuotena - menee vuodella väärään. Olisi ollut vaikka kiva lahjaidea.

kitinen kirjoitti...

Oi, toi vuoden -93 kalenteripyyhe on suoraan munkin lapsuudestani! :D Ensin se oli tuon vuoden mun huoneeni seinällä, nykyisin taitaa roikkua homeisena mun vanhan leikkimökkini seinällä :P Tosi sääli. Mun äidilläni on varmaan enemmänkin noita 90-luvun pyyhkeitä ihan astiapyyhekäytössä edelleen.

Tingelstiina kirjoitti...

Kitinen: Mullakin leikkimökki "pilasi" monet kivat jutut, mutta ehkäpä ne monet ihanat leikit siellä olivat sen arvoisia! :)