torstai 24. helmikuuta 2011

Kummitus-unirätit


Nämä unirätit ehtivät olla keskeneräisten pinossa jo aika hyvän aikaa, mutta tässä jokin aika sitten sain vihdoin tehtyä ne valmiiksi. Näiden unirättien tarkoitus ei ole olla pelottavia, vaan nimenomaan rohkaisevia ja suojelevia, sillä lapsille kerroin, että nämä pienet kiltit kummitukset pelottelevat kaikki pahat unet pois! ;)


Meillä nuorimmaisella harsot ovat toimittaneet unirätin virkaa ja ajattelinkin lähinnä, että tällaisen unirätin avulla pääsisimme eroon noista harsoista -  no se osoittautui vain äidin haaveiluksi, sillä nuorimmainen ei ainakaan vielä hirveästi innostunut tästä rätistä unikaverina (ilmeisesti ei ole harson voittanutta ;) ). Sen sijaan esikoinen yllättäen ottikin unirätin innolla vastaan ja se onkin nyt ollut sitten melkoisen tärkeä (muiden lukemattomien unikavereiden lisäksi). :)


Unirätteihin olen käyttänyt Eurokankaasta ostettua fleecekangasta (musta pohja ja valkoinen kummitus ja kirjain) sekä Jofotexilta tilattua kummitusflanellia (takakappale). Saumojen väliin ompelin tähtinauhoja, jotka ovat viime vuoden löytöjä Underground Storesta (kannatti pitää silmät auki liikkeen ovensuun ohi kävellessä ;) ).

Ei kommentteja: