keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Arvonta on suoritettu!
Tingelitaivaan tammikuinen arvonta on nyt suoritettu! Kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille ihanista kommenteistanne. Esikoiseni toimi arvonnan "onnettarena" ja tällä kertaa arvonnassa voitti.....


                                                     .........  MAIJU !!!!!!!

Voittajaan on otettu yhteyttä ja paketti lähtee postiin mahdollisimman pian! :)

3 kommenttia:

Krike kirjoitti...

Heippa! Miten saat selville nuo arvontaan osallistuneiden s-postiosoitteet ja muut tiedot? Itse olen myös blogspotissa ja pohdin, että jos laittaisin arvonnan tms. omaan blogiini, mistä löydän ne kommentoijien tiedot? En löydä mistään esimerkiksi niitä s-postiosoitteita, jotka he ovat syöttäneet kommentoidessaan.

Tingelstiina kirjoitti...

Ainakin voittajalla oli omassa blogissaan s-postiosoite ilmoitettu (blogi vuodatuksessa). Mutta ajattelin, että jos s-postia ei näy blogissa, laitan kommentilla pyynnön ilmoittaa mulle osoitetiedot sähköpostiini. Olen myös nähnyt sitä käytäntöä, että blogitekstissä pyydetään voittajaa ottamaan yhteyttä (esim. jos ei ole omaa blogia), mutta siinä on aina se vaara, että jos osallistuja ei eksy enää uudelleen blogiin, niin jää palkinto saamatta (sen vuoksi pyysin blogittomia jättämään sähköpostiosoitteensa). Mun arvonnassa osallistujia oli aika vähän, kun en hoksannut laittaa minkäänlaista "mainostusvaatimusta". Mutta olipahan osallistujilla hyvät voittomahdollisuudet, eikä itse arvonnan toteuttaminenkaan ollut työlästä! ;)

Krike kirjoitti...

Kiitos vastauksestasi! :)