lauantai 5. helmikuuta 2011

Uusi ilme

Tulipahan tehtyä blogille "kasvojenkohotus". Uusi ilme on ollut suunnitelmissa jo jonkin aikaa ja vielä joitain ideoita jäi hautumaankin. Kertokaahan mielipiteitänne uudesta ulkoasusta. Mistä pidätte ja mitä voisi vielä kehittää? Jotain persoonallisempia juttuja (kuvia tms.) saan toivottavasti vielä tehtyä myöhemmin. Mutta jospa näillä muutoksilla pääsisi alkuun! ;)

5 kommenttia:

Tingelstiina kirjoitti...

Ai niin ja jos joku osaisi auttaa: saanko jotenkin (helposti) muokattua aiemmin julkaistujen tekstien fonttia? Eli jos haluaisin muuttaa kaikki tekstit jollekin tietylle fontille, niin mitenhän se onnistuisi ilman, että käyn joka ikisen tekstin erikseen muuttamassa?

Mari - Somasti kirjoitti...

En osaa vastata tuohon kyllä. Pitäisi itsekin vähän perehtyä enemmän, jotta saisi persoonallisemman blogin. Mutta ehkä joskus. :) Sinun blogin uusi ilme on tyylikkään hillitty. Blogitekstien otsikot ovat erityisesti mieleeni. :)

Tingelstiina kirjoitti...

:) Kiitos Mari! Tämä muutos kuvastaa enemmän myös nykyistä "makuani": yksinkertaista, pelkistettyä, kaunista. Näillä periaatteilla yritän muokata kotiammekin - varsinkin tulevaa kotiamme! Ehkäpä tulevaisuudessa lisäilen tänne myös sisustusjuttuja yms.

Krike kirjoitti...

Tämä on tosi kiva tää uusi ilme! :)

Tingelstiina kirjoitti...

Kiitos Taikakaulin! :)