tiistai 4. toukokuuta 2010

P*skarteluhaaste # 37P*skarteluhaasteena oli tällä viikolla tehdä maisema/tausta leimakuvalle. Aihe tuntui minusta hieman haasteelliselta, kun itseltä ei valmiita taustaksi sopivia papereita löytynyt, joten tausta piti tehdä itse. Rustailin taustan sitten tusseilla ja vedellä. 

Leimasinkuva on Penny Blackin sammakkoleima, jonka väritin Papermanian tusseilla. Ylänurkkiin liimasin paperiperhoset. Taustana keltainen kartonki ja kuvan alla pahvia, jonka takia reunoille pursotin kohoväriä peittämään pahvin reunat. 

Taustaratkaisun tarina on tällainen: Olin aiemmin tehnyt kuvalle taustan mustasta paperista ja valkoisesta paksusta pahvista, jolloin kortti näytti ikäänkuin taululta. Tyhmyyttäni olin jättänyt kortin ja tusseja lasten ulottuville... Tuloksena oli avonainen tussinpää korttia vasten, jolloin pahvi imaisi itseensä ison punaisen läiskän. Onneksi sain pelastettua varsinaisen kuvan... Lopputulos ei siis ole aivan alkuperäisen veroinen, mutta onpahan ainakin kortilla ollut erikoinen syntyhistoria! ;)

1 kommentti:

Sirpa kirjoitti...

Voi miten ihana sammakkohyppy;)