lauantai 15. toukokuuta 2010

P*skarteluhaaste # 39


Taas pukkaa korttia P*skarteluhaasteeseen. Tällä viikolla haasteena oli käyttää boordileikkuria tai kuviosaksia, mikäli ei leikkuria omista - ja minähän en sellaista VIELÄ omista... ;) Joten laitoin sitten kuviosakset töihin ja tuloksena syntyi tällainen - jälleen melko yksinkertainen - kortti. Itse pidän monessakin asiassa enemmän yksinkertaisuudesta kuin monimutkaisuudesta, mutta ehkä se liittyy jollainlailla tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni, sillä pienten lasten kanssa joutuu/saa yksinkertaistaa elämää monella tavalla... Mutta se niistä höpinöistä - tässä siis se korttini:


Kortissa olen käyttänyt luonnonvalkoista ja vaaleanruskeaa kartonkia, tuollaista "pakettikortti"-lappusta (tai mikä lie onkaan ;) ), perhoskuviota (+ kohotarra) sekä leimasinta ja mustetta "Onnea"-tekstiin. Kuviosaksista käytin isoa aaltokuviota ja vaaleanruskean taustakartongin reunat ressasin saksien avulla.

Korttiblogeja lukiessani olen antanut itseni ymmärtää, että leimasinmusteita voisi käyttää muutenkin kuin vain leimasimella leimaamalla. Jos joku osaisi valaista minua musteiden erilaisista käyttötavoista, olisin kiitollinen! :)

1 kommentti:

Outi kirjoitti...

Muakin kiinnostaisi tietää myös noista käyttötavoista. Mut ootko muuten tututunut Koukussa kortteihin sivustoon? Siellä on ihan hullusti ohjeita kaikenlaiseen askarteluun, siis korttiaskarteluun etupäässä. Itse en ole ehtinyt niin paljon vielä nettiä pöllyyttää, kun vasta sinne liityin. Mut löytyisköhän sieltä?! Ainakin siellä on hurjasti ystävällisiä ihmisiä, jotka neuvovat kyllä asiassa kuin asiassa.