Tällä ohjeella täytettä riittää halkaisijaltaan 26-senttisen täytekakun kahteen väliin.
300 g Brunbergin tummaa suklaata (laktoositon)
4 dl Rainbow laktoositonta vispikermaa
1 rkl Siro erikoishienoa sokeria
2 rkl vanillakreemijauhetta
Sulata suklaa kattilassa miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen (ei haittaa vaikka suklaa paakkuuntuu yhdeksi isoksi paakuksi). Vispaa kermat, sokeri ja kreemijauhe löysäksi vaahdoksi. Lisää suklaa ja sekoita voimakkaasti tasaiseksi.
Tämä täyte on melko "tiukkaa tavaraa" eli hyvin suklaista ja todella hyvin jähmettyvää, joten kakkua on myös helppo leikata.
Tämän täytteen kanssa olen käyttänyt:
- vadelmahilloa
Tämän täytteen kanssa olen käyttänyt:
- vadelmahilloa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti