maanantai 7. maaliskuuta 2011

LP-levykulhot


Olen nähnyt joskus aiemminkin tällaisia LP-levyistä tehtyjä kulhoja ja kun Piipadoon Paula oli tehnyt kulhoja MakaMarrin ihanan selkeillä ohjeilla, päätin minäkin testata tällaista hieman erilaista "leipomista" ;).
 

Näitä kulhoja oli kyllä todella helppo ja nopea tehdä ja erityisen ihanaa on, että ne ovat aina yksilöllisiä. Alla olevat kulhot tein sellaisista pienistä LP-levyistä, joita löysin taannoin Fidan mylläkkäpäiviltä.


4 kommenttia:

Mari - Somasti kirjoitti...

Wau! Ja nuo on muuten arvokkaita desing shopeissa!!

Tingelstiina kirjoitti...

Mari: Kiitos :)

Olen tehnyt näitä jo uudelleenkin kuvissa esiintyvien lisäksi. Ja päässä on muutama idea vähän erilaisistakin toteutuksista. Täytyisi vaan käydä vielä hamstraamassa lisää levyjä kirppareilta. :)

Katja kirjoitti...

Tulin ensivisiitille blogiisi ja heti löytyi mieluinen aihe! Meillä syötiin just viikonloppuna hernekeittoa, että päästään kokeilemaan levykulhojen tekoa, kun levytkin odottaa jo valmiina :) Tuo viimeinen vihreä kulho on aivan ihana, pirtsakka sisus ja niin tasainen!

Tingelstiina kirjoitti...

Katja: Kiitos kommentistasi! Kävinkin jo vastavierailulla blogissasi. Näytti sen verran kivalta ja mielenkiintoiselta, että lisäilen sinut lukulistalleni! :)